18:00

Brunflo FK2

Referat: Offerdals IF - Brunflo FK2

Höstpremiör för div 3 där vi på förhand hade haft en tuff träningsvecka bakom oss men också en vecka med otroligt många sjuka vilket gjorde att det blev ett pusslande att få ihop lag.
Vi rivstartade matchen med 0-1 redan innan Jeppe hade hunnit levererat dagens kaffekopp genom Sabina på en retur där Saga Å löpt förbi sin back och målvakten lämnat retur. Vi börjar med ett bra spel och rullar bollen bra genom lagdelsrna och använder oss av korridorspelet med ett antal inspel i boxen som blir farliga och Saga Å gör 0-2 i den 21:a genom ytterligare en löpning och skott från kanten.
Amina gör 0-3 efter kamp inne i straffområdet. Sabina utökar till 0-4 efter en retur från Amina.
Efter detta stressar vi rejält och tappar en del bolltempo och slår bort en del bollar men Saga H kan göra 0-5 och Saga Å gör sitt andra mål precis innan halvtidsvilan.
Prat i halvtid om fortsatt tålamod trots en stor ledning.
Andra halvlek rivstartar och Sara Å fortsätter sin målskörd på samma sätt som tidigare till 0-7 genom en löpning från kanten. Emilia avslutar med ett långskott till 0-8 och resten av halvleken blir avslagen sånär som en frispark från Offerdal dör Klara får sträcka ut och göra en härlig räddning.

Guldskon till Saga Å för fem poäng idag där hon använder sin fart och fina inlägg till fullo, Amina gör ett jättejobb framåt där hon gör det svårt för Offerdals backlinje.
Skönt att få med sig en bra start på hösten där det kommer bli vissa veckor med mycket matcher och en del som flyttar för jobb eller studier.
Match redan på onsdag mot Frösö 2 i div 3 på Lövsta kl 19:30